top of page
MidJourny_granulated_milk_is_poured_out_from_chocolate_bar.png

למה שוקולד ג'ומו ללא חלב

לכל משפחה יש את הסיפור שלה. שהוא רק שלה, אבל מתאים גם למשפחות אחרות.

המשפחה שלנו אוהבת שוקולד – על כל צורותיו וטעמיו.  משבגרו בנותינו, נתנו את ליבם לנושא תעשיית החלב הבלתי הוגנת ופתחו סלידה לאכילת מזון מן החי.  יחד איתן, הפכנו כולנו, לטבעוניים וצמחונים ברמות שונות.

ומה עם השוקולד? אנחנו דווקא אוהבים שוקולד חלב קטיפתי, נימוח ומנחם עם טעמי ילדות.  אז גם גילינו את הסוכר שבלקטוז החלב שממש כדאי להימנע ממנו.  וכך מיד חשבנו על פתרון הולם, רתמנו למשימה את השף קונדיטוריות טל אוזן וענבל קירשנבאום וכמובן את וויגן פרינדלי ותחת פרוייקט מהנדסי מזון פיתחנו את השוקולד הטבעוני ללא סוכר וללא חלב.  שילוב מושלם שמתאים גם לטבעונים, גם לצורכני תזונה קטוגנית, גם לרגישים ללקטוז וגם ל(טרום) סוכרתיים.

טעמים של פעם – נוסטלגיה מתוקה של שוקולד חלב ולבן.

גם אתם לא תאמינו שהוא טבעוני!

bottom of page