המרכיבי שוקולד ג'ומו
מגוון מוצרי שוקולד ג'ומו מכילים בראש וראשונה שוקולד בסיס מריר, חלב ולבן. בנוסף יש תוספות טעם טבעיות טחונות כדוגמת קפה, היביסקוס, וניל, תפוז, מלח או שבבים (Chocolate inclusions) כדוגמת שקדים, קקאו קלוי, אגוזי לוז, פקאן. שוקולד הבסיס מכיל גם לציטין ותמצית וניל.
שוקולד הבסיס ג'ומו מריר ואולטרא מריר מכיל מספר מרכיבים עיקריים: מוצקי קקאו ושילוב ממתיקים ייחודי. מוצקי הקקאו הם מסת קקאו (חמאת ואבקת קקאו ביחס 1:1), חמאת קקאו ואבקת קקאו. שוקולד ג'ומו מאופיין בריבוי חמאת קקאו אשר נותן תחושה מהנה של חלקות ולא תחושה לא נעימה של אבקה שנתקעת בגרון. בכל אריזות ג'ומו, מצויינת כמות מוצקי הקקאו באופן ברור בחזית המארז.
שוקולד בסגנון שוקולד חלב ושוקולד לבן, מכיל בנוסף גם חמאת שקדים או חמאת לוז וחלבון סויה במקום אבקת החלב. גם הממתיקים וגם תחליפי החלב עוברים תהליכים הייחודיים לשוקולד ג'ומו לקבלת מוצר איכותי, עם חלקות נעימה וטעמי שוקולד טעימים ומתיקות מעודנת. לא פחות חשוב הם תהליכי הייצור שפותחו אצלינו ומאפשרים את שוקודל ג'ומו.
מוצקי קקאו

גושים של חמאת קקאו בצבע צהבהב
