top of page

המרכיבי שוקולד ג'ומו

מגוון מוצרי שוקולד ג'ומו מכילים בראש וראשונה שוקולד בסיס מריר, חלב ולבן.  בנוסף יש תוספות טעם טבעיות טחונות כדוגמת קפה, היביסקוס, וניל, תפוז, מלח או שבבים (Chocolate inclusions) כדוגמת שקדים, קקאו קלוי, אגוזי לוז, פקאן.  שוקולד הבסיס מכיל גם לציטין ותמצית וניל.

 

שוקולד הבסיס ג'ומו מריר ואולטרא מריר מכיל מספר מרכיבים עיקריים: מוצקי קקאו ושילוב ממתיקים ייחודי.  מוצקי הקקאו הם מסת קקאו (חמאת ואבקת קקאו ביחס 1:1), חמאת קקאו ואבקת קקאו. שוקולד ג'ומו מאופיין בריבוי חמאת קקאו אשר נותן תחושה מהנה של חלקות ולא תחושה לא נעימה של אבקה שנתקעת בגרון.  בכל אריזות ג'ומו, מצויינת כמות מוצקי הקקאו באופן ברור בחזית המארז.

שוקולד בסגנון שוקולד חלב ושוקולד לבן, מכיל בנוסף גם חמאת שקדים או חמאת לוז וחלבון סויה במקום אבקת החלב.  גם הממתיקים וגם תחליפי החלב עוברים תהליכים הייחודיים לשוקולד ג'ומו לקבלת מוצר איכותי, עם חלקות נעימה וטעמי שוקולד טעימים ומתיקות מעודנת.  לא פחות חשוב הם תהליכי הייצור שפותחו אצלינו ומאפשרים את שוקודל ג'ומו.

מוצקי קקאו

ממתיק נס-סוכר - מרכיבים

תחליפי החלב

midJourney Almonds in a jar.png

השקדים הם כידוע, פרי עץ השקדייה ומוכרים מזה שנים כרכיבי תזונה בריאים.  שקדים נכללים בקבוצת המקורות העשירים בשומנים בריאים מן הצומח, ומומלצים לאכילה מדי יום. הם מהווים מקור טוב לשומנים בריאים בלתי רוויים, לחלבונים, לוויטמינים, למינרלים ולסיבים תזונתיים.

מחקרים הראו שצריכת שקדים משפרת את רמות הסוכר בדם, תורמת להורדת רמות הכולסטרול הרע LDL בדם ומפחיתה את הסיכון למחלות לב.  לא פחות חשוב - שקדים טעימים.

midJourney Soy protein.png

חלבון סויה הוא חלבון מלא - מכיל את 9 חומצות האמינו החיוניות לאדם בפרופורציות דומות לזו הדרושה לאדם.  במשך אלפי שנים שימשה סויה ומוצריה כחומר גלם למזון עשיר בחלבון במדינות אסיה.  חלבוני סויה מופקים מפולי סויה.  בתהליך ההפקה, פולי הסויה מנוקים, מקולפים ונטחנים ליצירת אבקת סויה שממנה ממצים שומנים בעזרת ממסים אורגנים.  מהאבקה נטולת השומנים, מייצרים שבבים המכילים מינימום של 50% חלבון.  רוב החלבוני הסויה הם גליצינין (glycinin) ובטא-קונגליצינין (β-conglycinin) המהווים 65%–89% מכלל חלבוני הסויה.  אולם, יש גם חלבונים נוספים שעשויים להשפיע לרעה על הטעם.  איכות החלבונים נקבעת בעיקר לפי תהליכי המיצוי והטיהור של החלבונים דואגים להרחיקם מהמוצר הסופי.

  • Facebook
  • Instagram
הערה: באתר מופיע מידע רב אשר ליקטנו ברשת האינטרנט או מתובנות אישיות שלנו.  אין מהאמור שום המלצה מקצועית או רפואית והוא מובא רק כשירות לציבור הגולשים

אורנת תעשיות מזון בע"מ,  09-8913399,  jomo@cho.co.il

bottom of page