שוקולד ג'ומו ללא חלב
לתהליך פיתוח המוצר רתמנו את עמותת ויגן פרנדלי בפרויקט מהנדסי מזון. יצרנו את "נוסחת הזהב" שנותנת את המענה האולטימטיבי לכולם: שוקולד טעים שאינו מכיל רכיבים מהחי, ממרכיבים איכותיים שאינם כימיים וידידותי לסביבה.
בשוקולד חלב ושוקולד לבן יש מספר מרכיבים בסיסיים: מוצקי קקאו, סוכר וממתיקים, אבקת חלב לציטין ווניל. בשוקולד ג'ומו הגדלנו באופן משמעותי את אחוז מוצקי הקקאו ובעיקר את חמאת הקקאו, את הסוכר החלפנו בשילוב ייחודי של 5 ממתיקים מומלצים ממקורות טבעיים ואת החלב החלפנו בשקדים/לוז והעשרנו בחלבון סויה. כל המרכיבים ממקורות טבעיים, מאושרים הן על ידי עמותת ויגן פרינדלי ובמקביל על ידי בד"צ העדה החרדית. רשימת חומרים מופיעה כאן.
בעצם מימשנו את החלום שלנו: (כמעט) כולם יכולים להנות מהשוקולד שלנו, גם אילו שנמנעים מסוכר, ו/או גם אילו שנמנעים מחלב ו/או גם אילו ששומרים על כשרות גבוהה וכמובן גם כל אילו שין להם מגבלות בכלל - וכולם ייהנו בצורה שווה.
חלום נוסף שאנו במקום מצוין בדרך למימושו: להפוך את כל החברה למוצרים ללא חלב וללא סוכר, אבל טעימים ואיכותיים.