שוקולד ג'ומו מדבר חדשנות – שוקולד איכותי, טעים, ללא חלב וללא סוכר במרקם שוקולדי מפנק וללא טעמי לוואי. השוקולד פותח עבור מי שרוצים או צריכים להימנע מסוכר ו/או מחלב מטעמי בריאות, מטעמי מצפון וכל מי שבריאותו חשובה לו. סדרת שוקולד ג'ומו היא בחזקת חדשנות עולמית - פרי פיתוח התעשייה הישראלית לקידום ערכי בריאות, לשמירה על בעלי החיים ולשמירה על כדור הארץ. שוקולד ג'ומו מיוצר על ידי שילוב תהליכי ייצור ייחודיים ושימוש בממתיקים מומלצים ממקורות טבעיים. כתחליף לחלב, אנו משתמשים בשקדים, באגוזי לוז ובחלבון סויה, שוקולד ג'ומו הוא ללא מוצרים מהחי, ללא סוכר, ללא צבעי מאכל וללא ממתיקים 'רעים'. נוסחת הפיתוח הייחודית של ג'ומו היא נטולת טעמי לוואי, שומרת על מרקם של שוקולד, והטעם - מצוין. שוקולד ג'ומו מוצע כטבלאות לצריכה אישית במגוון גרסאות של חלב, לבן, מריר ואולטרא מריר, וכן אגוזים ושקדים עטופים בשוקולד מריר וחלב וכממרח בסגנון שוקולד חלב-לוז. השוקולד נמכר גם למקצוענים לשימוש במאפים, בגלידות, בחטיפים, במעדנים ובשלל מוצרים מתוקים,
למה לבחור ב-JOMO?
אנחנו משתמשים בשילוב ייחודי של ממתיקים ממקורות טבעיים שנועד ליצור מתיקות מושלמת ולא מוגזמת, ללא טעמי לוואי וכן טעם שוקולדי מפנק ומנחם עם מרקם עשיר שנמס בפה, בדיוק כפי שאנו מצפים משוקולד איכותי. אנו מייצרים שוקולד גורמה טעים, שיכול להתחרות בכל שוקולד עם סוכר ועם חלב, בלי התופעות ההרסניות של הסוכר או ממתיקים 'רעים' ולא בריאים וכן ללא חלב לנמנעים ממנו מטעמים שונים. השוקולד טעים, עם מרקם שוקולדי ובלי טעמי לוואי כפי שנתן לטעום בסוגי שוקולד שונים ללא סוכר או ללא חלב.