ממקורות טבעיים בלבד - מבוסס על שקדים וחלבון סויה וכל כך טעים!
ממותק בעדינות בממתיקים ממקורות טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים
שוקולד טבעוני
ללא תוספת סוכר
למה לבחור ב-JOMO?
אנחנו משתמשים בשילוב ייחודי של חמאת שקדים, חלבון סויה וממתיקים ממקורות טבעיים, בשילוב תהליכי ייצור ייחודיים לקבלת מוצרים עם טעם שוקולדי שמימי, במתיקות מעודנת ומרקם עשיר שנמס בפה, בדיוק כפי שאנו מצפים משוקולד איכותי. אנו מייצרים שוקולד גורמה טעים, שיכול להתחרות בכל שוקולד עם חלב ועם סוכר, בלי תופעות ההרסניות של פגיעה בבעלי חיים, בסביבה ובבריאות.
השוקולד ללא חלב וללא תוספת סוכר שלנו מבטיח:
• שוקולד גורמה איכותי ללא חלב וללא תוספת סוכר
• מועשר בחלבון מהצומח
• מבוסס על חמאת שקדים או חמאת לוז
• עשיר בסיבים תזונתיים
• שימוש בממתיקים ממקורות טבעיים: פוליולים, סטיביה, ופרי הנזיר
• ממקורות צמחיים בלבד
הכמיהה לשוקולד חלב ולבן טבעוני
אנחנו אוהבים ממתקים - נקודה. דברים מתוקים טעימים, מנחמים, ומעניקים תחושת נחת ורווחה. אך למרבה הצער, נמצא כי סוכרים מסכנים את בריאותינו ולכן יש להגביל את צריכתם. חולי סוכרת וטרום סוכרת נדרשים להימנע מהם לחלוטין מסוכר ופחמימות כדי לא להעלות את רמות הסוכר בדם. המלחמה העולמית בהשמנה מציבה גם אתגרים רבים עבור חובבי הממתקים, כך שלמעשה, לכולנו מומלץ להפחית את צריכת הסוכר שלנו.
JO-MO הוא שוקולד ללא סוכר במגוון טעמים, פרי פיתוח חדשני העונה על הרצון שלנו לאכול ממתקים ללא סוכר וללא טעמי לוואי. כדי להבין מדוע JOMO הוא מוצר איכותי, טעים וללא תוצרי לוואי, הנה רקע קצר על פתרונות ההמתקה:
המהפכה הטבעונית כבר כאן ורק גדלה וצומחת מידי יום. נראה שהסיבה הראשונית למעבר לטבעונות היא מה שקורה בתעשיית המזון מן החי בארץ ובעולם, האומללות והסבל של בעלי החיים בשל התנאים, אופני הגידול והניפוי בדרך להפיכתם למזון על הצלחת. אבל בלימוד מעמיק יותר, ניתן ללמוד שטבעונים אינם חד צדדיים ושמירה על בעלי החיים היא רק צד אחד של המעבר לטבעונות. התפישה היא יותר היברידית וכוללת 3 מרכיבים עיקריים: שמירה על בעלי החיים, בריאות אישית ושמירה על כדור הארץ – איכות הסביבה (1,25,26,27,28,29,30,31,32,33).
לא רק טבעונים מעדיפים מזון מן הצומח מסיבות בריאותיות. מחקרים עדכנים בנושא תזונה מציגים ממצאים באשר ליכולתה של תזונה מהצומח למנוע ואף לרפא מחלות (1,5,15,16,17,18,19,34,35,36,37,38), ארגון הבריאות העולמי קובע שתזונה טבעונית מאוזנת מומלצת יותר מאחרות (7,8,9,10,39).
תעשיות הבשר הן הגורם המרכזי להתחממות כדור הארץ ואחראיות ללא פחות מ-37% מפליטות גזי החממה (11,12,13,14,40,41,42,43,44), יותר מאשר כל התחבורה גם יחד: באוויר, בים וביבשה. 70% מהיערות שנכרתו באמזונס הפכו לשטחי מרעה לבקר שיועד למאכל, ושאר השטח משמש לגידול מזון עבור העדרים עצמם. כלומר, ניצול מוחלט של משאבי הטבע לטובת ייצור בשר נטו (13,14). בנוסף להרס היערות, הפגיעה בטבע נובעת גם מהשמדת בתי הגידול של בעלי חיים, פסולת ממשחטות פוגעת במים המתוקים והפרשות גורמות לזיהום נרחב ובלתי ניתן לעצירה בסביבה.
המעבר מתזונה רגילה לתזונה טבעונית אינה מובנת מאליו. אחת הסיבות המרכזיות היא הקושי להיפרד ממזונות ידועים, מטעמים אהובים וממרקמים ידועים. המזון הטבעוני הקיים שונה במרבית המקרים מהטעמים המקוריים והידועים (20,21,22,45).
באורנת שוקולד פיתחנו, מתוך הבנה ששוקולד הוא מוצר שכולם אוהבים, את מותג JO-MO, שוקולד ממקורות צמחיים, ללא סוכר, שייתן מענים לטבעונים הן מבחינת אי פגיעה בבעלי חיים וכן תשובה לנושא הבריאות ואיכות החיים בכדור הארץ.
הערה חשובה
איננו מכריזים כאן על בריאותו של השוקולד שלנו, אלא רק מידע על שוקולד ללא חלב וללא תוספת סוכר שלנו, שאנו מציעים כתוספת לא מזיקה לתזונה היומית שלך. מומלץ תמיד להתייעץ עם רופא או איש מקצוע מוסמך לפני שתחליט על צריכת שוקולד JOMO בעת בניית תפריט דיאטה.
מקורות ספרותיים לעיון נוסף
באורנת שוקולד פיתחו מתוך הבנה ששוקולד הוא מוצר שכולם אוהבים, את מותג JO-MO, שוקולד ממקורות צמחיים, ללא סוכר, שייתן מענים לטבעונים הן מבחינת אי פגיעה בבעלי חיים וכן תשובה לנושא הבריאות ואיכות החיים בכדור הארץ.
(1) 5 סיבות: למה בחרתי בתזונה טבעונית
(2) תחליפים לטבעונים – למה זה כל כך חשוב?
(4) למה טבעונים מחקים אוכל מן החי?
(5) ניתן לרפא מחלות לב באמצעות תזונה טבעונית.
(6) Ynet ארגון בריאות ענק בארה"ב: תזונה בלי בשר - בריאה יותר.
(7) Ynet הנתונים המחקריים: כך טבעונות מרפאה מחלות.
(8) Ynet מחקר: תוחלת החיים של צמחונים גבוהה ב-12%.
(9) Ynet הקשר בין תזונה למחלות: מה אומרים המחקרים?
(10) Ynet הרפואה כשלה: כך הצילה הטבעונות את ביל קלינטון.
(11) גלובס: 20 חברות בשר וחלב פולטות יותר גזי חממה מאשר גרמניה, בריטניה או צרפת.
(12) אנימלס: חלב וגזי חממה.
(13) דבר: משבר האקלים / דו"ח OECD: יש להפחית מזון מהחי כדי לצמצם פליטת גזי חממה בחקלאות.
(14) גרינפיס: האו״ם קבע שחייבים להפחית את פליטות גז המתאן: אבל מה זה בכלל מתאן?!
(15) בשר עם תוספת מס
(16) האם טבעונים מאושרים יותר?
(17) מחקרים מוכיחים: כך הטבעונות משפרת את הבריאות
(18) מחקר סין
(20) תחליפים לטבעונים – למה זה כל כך חשוב?
(21) פרק 5: למה טבעונים מחקים אוכל מן החי?
(26) Why Go Vegan? The Top Reasons Explained
(27) Why go vegan?
(28) The Rise of Veganism in 2022: 4 Motives Behind Our Lifestyle Switch
(29) Why Going Vegan Should Be Your New Year’s Resolution
(30) 22 REASONS TO GO VEGAN IN 2022
(32) Four Reasons Why People Go Vegan
(33) 15+ Reasons Why to Go Vegan 2022
(34) The Permanente: Nutritional Update for Physicians: Plant-Based Diets
(35) Karger: Vegetarian Diets: What Are the Advantages?
(37) National Library of Medicine: Nutritional Update for Physicians: Plant-Based Diets.
(38) EJCN: Public views of the benefits and barriers to the consumption of a plant-based diet.
(39) Position of the American Dietetic Association: Vegetarian Diets.
(40) Independent: Study claims meat creates half of all greenhouse gases.
(41) World Watch Magazine: Livestock and Climate Change”.
(42) AP News: Yes, eating meat affects the environment, but cows are not killing the climate.
(44) Sentient Media: The Climate Crisis Secret.
(45) 7 Reasons You Should Go vegan
-
יי