top of page
תמונה של יאיר דראל, לבוש בשחור ומשלב ידיים

אני יאיר, מנכל החברה, מהנדס במקצועי ואיש הייטק של 30 שנה.

ב"אמצע החיים" ביקשתי לפצוח בקריירה חדשה ומאתגרת.  כמי שאוהב מאוד את תחום הקולינריה, טבעי היה להיכנס לתחום השוקולד.  ב-2013 רכשתי את "אורנת שוקולד", מפעל שוקולד ותיק בקדימה שעסק בעיקר בתחום ייצור שוקולד גורמה למתנות למוסדיות ולפרטיים.  בשלב הראשון עדכנתי את מגוון השוקולד ואת עיצוב המארזים, הכנסתי טכנולוגיה ופיתחתי עם המקצועני בחברה שוקולד ייחודי.

דלתי תמיד פתוחה לכל אילו שזקוקים לעזרה או עצה בתחום השוקולד.  הצורך לשוקולד טעים ללא סוכר שמתאים לטרום סוכרתיים חזרה שוב ושוב.  אני מאמין בחדשנות והצורך נראה משמעותי וברור שחדשנות נחוצה לכל עסק כדי לצמוח ולא לקפוא במקום.  הקורונה נתנה דחיפה לסיום פיתוח של 3 שנים של שוקולד ג'ומו.

ג'ומו היא סדרה שייחודית רק לנו – שוקולד שמתאים לסוגים של אוכלוסיות ייחודיות עם תשוקה לשוקולד בריא, מנחם וטעים ללא סוכר וללא חלב.

bottom of page