top of page
MidJurny_granulated_white_sugar_particles_are_poured_out.png

למה שוקולד ג'ומו ללא סוכר

כשמלאו לי 60, קיבלתי "מתנה", טרום סכרת.  קיבלתי מיד טלפון מרופאת המשפחה שלי, שהודיעה לי בצורה יבשה: "אמנם אתה עושה שוקולד, אבל עכשיו, תשכח מזה". פני נפלו וליבי נחמץ, חיפשתי שוקולד מתאים, אך לא מצאתי.  אבל מי אני, יזם סדרתי שאוותר?

ראשית, התחברתי לד"ר גוגל שסיפר לי שבעולם 1 מתוך 11 אנשים ההוא סוכרתי או טרום סוכרתי.  אם כך, המשכתי לחשוב מה אפשר לעשות לטובת שוקולד טעים והמפנק ליד הקפה? זה היה הטריגר וזה המוצר – ללא סוכר – עם ממתיקים ממקורות טבעיים בלבד ודל פחמימה (עם ערך גליקמי נמוך), טעים וללא טעמי לוואי.

מפתיע שהשוקולד ללא סוכר!

bottom of page